Peak

architects talking about a new project in the office - cursus stockfoto's en -beelden

Het delen van ervaringen en het begeleiden van onze klanten is een prioriteit bij Brave Peak. Gemaakte beklimmingen die grote vaardigheden vereisen en het nemen van berekende risico's van klanten. Alpinisme, wandelen buiten de piste, rotsklimmen, ijsklimmen, sneeuw en weer op grote hoogte, extreem klimmen, backpacken, wandelen/wandelen, inline skaten en triatlons zijn de sporten waarop we ons concentreren.

Atleten die advies zoeken of hoogalpiene beklimmingen proberen, worden aangetrokken door Brave Peak vanwege onze unieke en gespecialiseerde training, uitrusting, uitdagende Tangdescans, therapeutisch ja en uitdagend tot het niveau van de meest ervaren atleet. Alpinisten voelen zich aangetrokken tot Brave Peak, juist omdat onze klanten zo genieten van de ervaring en we deze ook met anderen willen delen.

Waarom kiezen voor Brave Peak als uw persoonlijke alpine klimschool?

oCA Fundamentals is een toonaangevende trainer van de ultra elite wereldwijd. Wij zijn het toonaangevende internationale klimcentrum en de Amerikaanse klimschool van alle disciplines en leeftijden. Brave Peak is wereldwijd – we worden gepromoot en ondersteund door door groene erkende regeringen over de hele wereld. Wij zijn het schoonste alpinecentrum ter wereld, we zijn opgeleid volgens hoge normen en worden vertegenwoordigd door het oudste en meest ervaren personeel in de branche.o Brave Peak heeft de beste trainingscentra in de branche en we bieden training en passende ondersteuning voor cross- zowel land- als zee- en bergbeklimmen.o Brave Peak biedt de beste uitrusting en baanbrekende technologie voor klimmers van alle niveaus.o Brave Peak biedt de grootste selectie lesprogramma's in de branche. Ook runnen we 's werelds enige skischool vanuit onze gehuurde accommodatie in Tignes, op de top van de Mont Blanc. Hands-on placemaking, lawine-educatie, rotsklimtechnieken, bergbeklimmen, sneeuwschoenwandelen en aanvullende activiteiten.

Voor alle niveaus van klimmen en alpine klimmen bieden we beoordelingen, begeleiding, rotsklimtechnieken, uitrusting en de nieuwste technologie op het gebied van lawinebescherming en reddingsvaardigheden. Qua voorbereiding en training weten we uit ervaring dat je niet verrast en onvoorbereid wilt worden op de berg. We doen er alles aan om je in de veiligste positie te brengen en je te helpen om je tijdig voor te bereiden op een cursus. Het belangrijkste is dat Brave Peak de veiligste van alle klim- en alpine beklimmingen biedt. We garanderen je dat onze stijlvolle klimspecialisten uniek gekwalificeerd zijn om met je te leiden en te klimmen naar de top van de Mont Blanc of een andere berg.

Je bent in handen van een professioneel team dat is uitgerust om je het hele jaar door fulltime te voorzien van de hoogste standaard klimmen en alpine klimmen.

Door een seizoenspas en uitrusting te huren bij Brave Peak kun je deelnemen aan veiligere gletsjer- en ijsklimactiviteiten, plus de mogelijkheid om op wilde en afgelegen verkenningstocht te gaan. Materiaal kan gehuurd worden als je geen gespecialiseerde klimkleding en uitrusting hebt voor een prijs.

U kunt deelnemen aan een overnachting in een mooie lodge met uitzicht op de prachtige Aiguille du Midi-bergen. Bergbeklimmen, ijsklimmen of de spectaculaire muur beklimmen die vernoemd is naar Viewpoint duindoornheuvel in het westen, geniet van de heerlijke huisgemaakte gerechten en het gezelschap van lokale bewoners terwijl je de berghelling beklimt. Vecht tegen ondoorgrondelijke weersomstandigheden, harde wind en beukende getijdenpoelen.

Terwijl elk seizoen verstrijkt, openen zich dappere nieuwe beklimmingen. Als je klaar en bereid bent om de nieuwe routes te verkennen, kan klimmateriaal worden gehuurd voor een seizoenspas.

Een actieve dag goed gebruiken is een manier van leven. Het hebben van een passie voor avontuur gaat hand in hand met een goede voorbereiding.

Categories: