30 Martial Arts Scholen

Gratis stockfoto met bomen, cursus, gi

We hebben een vrij duidelijk competitief trainingsschema. Als je er klaar voor bent, kun je je inschrijven voor een aantal van onze lessen. Elke les begint met een warming-up, gevolgd door 2 uur kickboksles. Je krijgt ook 4 ijs-breker oefeningen, 2 keer een boksgat slaan, 4 uur schaduwboksen, 2 uur zelfverdediging, nog meer schaduwboksen, 4 uur bootcamp, toonaangevende intensieve training in close-range gevechten – en last but not least, de beroemde familie-stijl les!

De inschrijving

Het is vrij eenvoudig: je kunt je inschrijven voor een 24-uurs slot en je krijgt een slot tijdens je eerste 30 minuten. Elke sessie heeft een andere route, maar het schema is meestal hetzelfde als eerder vermeld.

Familie en vrienden

spirituele-keg feesten, gemeenschappelijk zwembad sessies. Als je zin hebt om in de stoten van je dichtstbijzijnde Rotterdamse bierhuis te springen, voel je vrij om dat te doen. Alle vinnen moeten op tafel, de vloer onder ons logo, en niet-schietende iedereen.

Jordaan

Ik wil wel benadrukken dat je welkom bent op onze academie. We verwelkomen mensen van alle leeftijden, vormen, maten, geslachten, religies, raciale achtergronden, of zelfs gewoon 'poreus'. Niemand zal je tegenhouden om een paar keer in elkaar geslagen te worden voordat je het weer doet. Maar dit is wat de vechtsport gemeenschap uniek maakt (in ieder geval uniek in Amsterdam). Ben je klaar voor de beste momenten in de stad?

Managers (alle niveaus), leraren, organisatoren en soms de kinderen komen allemaal opdagen om te werken. De meeste van onze leden zijn martial artist first-timers of mensen zonder ervaring en we verwelkomen nieuwkomers. We respecteren wie je ook bent en tegelijkertijd tolereren we geen enkel onbeschoft gedrag. Het laatste wat we willen is een zwak excuus om je slecht gedrag te rechtvaardigen.

De sfeer op de school

Onze school is relatief klein, maar we splitsen hem op in verschillende kleinere groepen met ongeveer dezelfde interesses. Soms komt er iemand van buiten onze school opdagen en die wordt niet gezegd naar huis te gaan; ze zoeken gewoon een "onofficiële" plek en storen de instructeur niet te lang. De meeste van onze studenten verwelkomen nieuwe mensen, zelfs als ze onze school niet persoonlijk kennen.

Wij doen ook ons best om zoveel mogelijk gezinnen te verwelkomen tijdens onze lessen, omdat wij weten dat de mensen die komen verre van onze gebruikelijke kieskeurigheid of ontvangst zijn. Met andere woorden, veel van onze huidige leerlingenstiet school in regelmatige bezoeken om de paar weken, zeg na school of in de avond en binnenkort hebben we een andere school bevolken onze vloer ruimte: als je wilt om schouders te wrijven met gewone kinderen die ook het leren van de kunsten, we zijn in je hoek!

Het Wapenarsenaal

We hebben momenteel een "leger van wapens" dat bestaat uit:

Hoewel de omvang niet meer is wat het toen was, hadden we toen ik begon zo'n 25 wapens, waarvan de meeste defensief – eenhandige zwaarden, messen, staven, grijp- en staande kruizen (madman's stick en ninjutsu hook disarming attack, i.e. "Ichimonji no Kamae" – Drie uitbarstingen, en een afdruk).

De laatste twee wapens zijn een Judostok met extra punt om mee te trappen en als je van plan bent om met de stok te trappen, raden we twee mensen aan om de stok vast te houden terwijl één zo zwaar mogelijk trapt. We dringen er bij onze cursisten sterk op aan om het niet met één persoon te gebruiken, omdat dat de enige methode is die we hoe dan ook zouden gebruiken, maar we zullen toegeeflijk zijn als je het op enig moment verpest – dan sta je op en probeer je het opnieuw, omdat je de mogelijkheid dat je mist, niet kunt wegnemen. Soms moeten we elke maand een paar nieuwe mensen verwelkomen en terwijl ik dit schrijf, hebben we momenteel een "beste maatjessysteem" waarbij we met z'n tweeën op dezelfde stoel op de vloer zitten en samen stoten, zodat iedereen die zich op wat voor manier dan ook vermengd heeft, zich welkom zal voelen.

Onze Martial Arts Scholen

Ons doel is om les te geven in een verscheidenheid aan stijlen, zodat iedereen zich welkom voelt. Laten we de stijlen/systemen als volgt indelen:

– Judo- Kenjutsu- Aikido- Hapkido

Dit zijn enkele van de 30 stijlen die we onderwijzen in Theppingham Martial Arts Centre.

beleefde ontvangst, Lloyd.

Bezoek – Een van de beste plaatsen in het Zuiden…

Categories: